SRPSKA NOVA: Bez javnog dočeka na jugu

Lokalne vesti - Sreda 13.01.2016 - 14:03

Vranje - Organizovane proslave dočeka Srpske Nove godine u Pčinjskom okrugu neće biti, osim u Surdulici, gde će na centralnom gradskom trgu svirati Tropiko bend, dok će u Bosilegradu biti organizovana manja svečanost.

Sa prošlogodišnjeg dočeka u Vranju FOTO A. Stojković Sa prošlogodišnjeg dočeka u Vranju FOTO A. Stojković

U Surdulici će pre nastupa Tropiko benda na trgu građane zabavljati trubači i kulturno umetnička društva, potvrđeno je iz Turističke organizacije u ovom mestu.

U Bosilegradu će biti održan veliki koncert lokalnog kulturnoumetničkog društva, najavili su iz tamošnje opštine.

Organizovanog dočeka neće biti ni u Vladičinom Hanu, Bujanovcu, Trgovištu, Preševu i Vranju, kažu predstavnici lokalnih samouprava.

Kao glavne razloge za izostanak javnog dočeka jullijanske Nove godine u centru Vranja, gradski čelnici su naveli  nedostatak novca, nezavršeno šetalište  i proslavu Dana grada 31. januara.

U Vranju će na trgu u Gornjoj Čaršiji Romi organizovati proslavu Vasilise. Najavili su muziku, ali bez trubača, i deljenje grejane rakije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: