Svaka čast: SNS pomogao porodici Anđelković

Lokalne vesti - Petak 01.08.2014 - 13:27

Vranje – Nakon pisanja na portalu OK Radija o Negoslavu Anđelkoviću i njegovoj porodici iz sela Izumno kod Vranjske Banje, njihovo domaćinstvo posetili su predstavnici Povereništva SNS u Vranjskoj Banji i uručili pomoć u hrani i odeći.

Anđelkovići sa delom pomoći koju su dobili Anđelkovići sa delom pomoći koju su dobili

Negoslav i njega supruga Marina u neprestanoj su borbi da nadničarenjem obezbede  preživljavanje svojoj deci: Ani (14), Katarini (12), Mariji (11), Emiliji (9), Nataliji (5), Matei (5) i 10-mesečnoj bebi Viktoriji.  

- Zahvaljući odzivu našeg članstva uspeli smo da nabavimo ono što smatramo da je najnepohodnije ovoj porodici.

Predali smo zimsku i letnju garderobu za decu i roditelje, 60 kg. brašna, 10 l zejtina, 5 kg. soli, 15 l mleka, začine, supe, sredstva za ličnu higijenu, slatkiše za decu, razne grickalice, obuću za decu i 10.000 dinara.

Naš dugoročni cilj biće da se Negoslav zaposli i ima stalno zaposlenje.

Kratkoročni je da se obezbede sredstva od 100.000 dinara i uvede mu se struja, a za to će biti potrebno angažovanje opštine Vranjska Banja, kao i pojedinaca bez obzira na stranačko opredeljenje – kažu u svom saopštenju banjski naprednjaci.

Kako navode, njihov Savet za socijlna pitanja napraviće popis svih najugroženijih porodica sa područja opštine Vranjska Banja i pokušati da im  konkretno pomogne.

- Ići ćemo na probudimo savest svih građana Vranjske Banje da “naše malo za nekog znači mnogo” i na taj način pomognemo koliko je to moguće.

Posebno, višečlane porodice i staračka domaćinstva prepuštena sama sebi – navode banjski naprednjaci.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: