SVE PRLJAVIJA KAMPANJA: Socijalista dobio CIGLU U GLAVU!

Lokalne vesti - Utorak 12.04.2016 - 13:44

Kampanja pred lokalne izbore u Vranju kreće ka sve mutnijim vodama. Najnoviji primer dogodio se u selu Aleksandrovac, u nedelju, kada je napadnut aktivista SPS-a, i to ciglom u glavu!

Radila cigla FOTO: ilustracija D. Ristić Radila cigla FOTO: ilustracija D. Ristić

Branimir Stojančić, generalni sekretar  GrO SPS-a u Vranju kaže da je od udarca ciglom u glavu napadnutom mladiću pukla bubna opna i da se on sada nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Nišu.

Nezadovoljan time što mu  se rekonstruiše put u jednoj od mahala tog sela, “neko”  je našeg čoveka napao ciglom!

Praksa napadanja aktivista SPS-a od strane, po svemu sudeći naprednjaka, ponavlja se svuda gde izvodimo radove iz komunalnog plana i programa.

Ativisti SNS-a reaguju i pokušavaju da blokiraju radove javnih preduzeća
- kaže Stojančić.

On tvrdi i da je slučaj prijavljen policiji, i da su njihove ekipe izašle na teren.

Sa druge strane, naprednjaci izričito demantuju da se ovako nešto desilo, i da su ovakvi događaji u domenu izmišljotina socijalista, koje koriste u kampanji.

Goran Nikolić, jedan od potpredsednika SNS-a u Vranju, kaže da su socijalisti krenuli u prljavu kampanju, pa tako izmišljaju svakojake napade na svoje aktiviste.

- Ni to im neće pomoći. Plasiraju sve informacije koje su u njihovom stilu, tako da me ne bi iznenadilo da počnu da tvrde kako SNS angažuje kriminalce, kupuje ljude, sprema pare i preti.

To su sve njihovi maniri. To što pričaju za Aleksandrovac, nama veze sa realnošću. Sve  je izmišljeno
- kaže Nikolić.

Iz Policijske uprave u Vranju rečeno je da je doneta odluka da se neće izjašnjavati o ovom slučaju, ne navodeći razloge za tako nešto.  

U međuvremenu, saopštenjem se oglasio i GrO SNS-a, povodom, kako kažu, svakodnevnih izmišljotina iz kuhinje SPS-a u Vranju.

- Gradski odbor SNS-a poručuje građanima da će „kuhinja“ raditi još desetak dana, a posle toga ide u politički stečaj i bankrotstvo.

Oni koji su za ceo politički staž, jer radnog staža nemaju ni jedan jedini dan, naučili da lažu i otimaju od čestitih i poštenih građana, očigledno su svesni šta gube na predstojećim izborima i na sve načine, pa i one najprljavije i najprimitivnije, pokušavaju da ostanu tu gde jesu
- zaključuje u svom saopštenju SNS.

 

  • Pročitajte saopštenje SNS-a u celosti.docx
  • OK RADIO

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: