Svetska muzička atrakcija u Vranju!

Lokalne vesti - Utorak 29.07.2014 - 00:35

Svetska muzička atrakcija, bend “Kultur Shock” održaće nastup u Vranju , u sredu 30. jula u atrijumu Omladinskog kulturnog centra sa početkom od 20 časova.

Vranjancii žejno očekuju Vranjancii žejno očekuju

Ovaj američki bend žanrovski ne može biti klasifikovan, a autentičnom zvuku posebnu notu daje vokalna izvedba frontmena Srđana Đina Jevđevića.

Velika posećenost  na svakom koncertu i činjenica da su u tri navrata svirali na novosadskom “Exit” festivalu odlična je preporuka za sve one koji do sada nisu imali prilike da čuju ovaj sastav.

Zvuk  đumbeka, gitara, violine i bubnjeva upotpunjuju vokalne sposobnosti Đina čija boja glasa vrlo često prelazi iz etna u dublje i jake tonove.

“Kultur shock” čine šest članova, sa gotovo svake strane sveta: Srđan Gino Jevđević iz Bosne, Mario Butković  iz Hrvatske, Masa Kobayashi iz Japana, Val Kiossovski iz Bugarske, Chris Stromquist i Matty Noble iz Amerike.

Vranje je jedini grad u Srbiji u kome će bend svirati na svojoj evropskoj turneji, a koncert se održava u sklopu “VRock” festivala zakazanog za 8. i 9. avgust .

Kao predgrupe američkom sastavu nastupiće prošlogodišnji pobednici Gitarijade u Zaječaru “Mud Factory” kao i bend iz Beograda “Eric and the Worldly Savages”. Cena karte je 200 dinara i biće prodavane na ulazu.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: