SVIREPO UBISTVO – policija traga za saučesnicima

Lokalne vesti - Nedelja 21.02.2016 - 12:17

Vranje – U selu Binovce kod Surdulice gde se dogodio stravičan zločin pronela se vest da je u toku noći priveden još jedan saučesnik u ubistvu Zorana Veličkovića iz ovog sela.

Zoran Veličković zvani Grutka; Foto: Porodična arhiva Milosavljevića Zoran Veličković zvani Grutka; Foto: Porodična arhiva Milosavljevića

Međutim, policija je to demantovala, a Dragan Stamenković, portparol PU Vranje, potvrdio je da je u subotu priveden samo D.A., a da istraga sumnja da je bilo još saučesnika.

Inače maloletni D.A. je u trenutku hapšenja skroz bio isprskan krvlju po licu, a odeća mu je bila umrljana krvlju.

Prema rečima Marjana Milosavljevića, sestrića ubijenog, još uvek se ne zna kada će biti sahrana Veličkovića.

- Još uvek nismo odredili datum sahrane mog ujaka. Čekaju se rezultati tima sa Sudske medicine iz Niša, pa tek nakon toga ćemo znati šta ćemo dalje - kaže Milosavljević.

Marjan dodaje da je porodica u šoku, a naročito Zoranova sestra Slavica koja ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je brat tako završio.

Inače, u Binovcu vlada pravi muk. Meštani se povlače u kuće i strahuju za svoje živote.

Jedan od komšija kaže da je ubijeni Zoran bio krupan i snažan čovek i da je nemoguće da ga je momak za koga se osnovano sumnja da ga je ubio, sam savladao i preneo od kuće do jarka.

- Krv je bila i na pločniku ispred kuće, odatle do mesta gde je bačeno telo ima osamdesetak metara, verovatno je da je D.A. neko pomagao.

Zoran je imao nadimak Grutka (grudva, prim. autora), što dovoljno govori o kojoj snazi je reč.

Bio je duša od čoveka. Nedavno mu je umro otac. Bili su prava domaćinska kuća
- kaže ovaj komšija koji ne želi da otkriva svoje ime.

Inače, prema saznanjima do kojih je OK Radio došao D.A. se u subotu branio ćutanjem i obrazloženjem da ne zna srpski jezik.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: