Takmičenje za najgoru ulicu u gradu: Ohridska

Lokalne vesti - Utorak 07.10.2014 - 09:09

Čitaoci portala OK Radija uključili su se u akciju „Takmičenje za najgoru ulicu u gradu“, pa su u našu redakciju stigle fotografije Ohridske ulice u Vranju.

Ohridska posle Ohridska posle

Autor kaže kako veruje da je Ohridska među najgorim ulicama u gradu, tim pre što je „Vodovod“ u tom delu grada vršio radove i nakon završetka istih kolovoz nije vratio u prvobitno stanje.

Duž cele ulice po sredini je zatrpani kanal zemljom koja se prilikom kiše pretvori u blato i razlije po celoj Ohridskoj. Direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković kaže da ni ova ulica nije u komunalnom programu za rekonstrukciju ove godine, a nije mogao da predvidi ni da li će ući i sledeće godine u plan revitalizacije.

Kako je kazao, radove je izvodio „Vodovod“ koji je azbestne cevi zamenio ekološkim, ali ulicu nije vratio u prvobitno stanje.
 

– Ja sam i nedavno upozoravao na to, jer u Vranju imamo nekoliko izvođača radova. Od „Telekoma“, preko Elektrodistribucije do „Vodovoda“.

Zamislite kada bi svi kopali svuda, a da posle radova ne vraćaju kako je bilo, na šta bi ličio grad. Još jednom apelujem na izvođače da pre, tokom i posle radova kontaktiraju Direkciju za izgradnju koja mora da vrši nadzor.

Generalno, ulice u Vranju su u katastrofalnom stanju – kaže Stojković.

Ukoliko smatrate da ulica u kojoj živite može da uđe u „uži krug“ za izbor najgore ulice u gradu, fotografišite je i slike pošaljite na mail adresu acaokradio@gmail.com

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: