TEKLAS poklonio terensko vozilo Hanu

Lokalne vesti - Subota 24.02.2018 - 11:30

Vranje - Kompanija "Teklas" iz Vladičinog Hana, u cilju društvene odgovornosti prema građanima ove opštine, poklonila im je terensko vozilo.

Primopredaja vozila. Foto: Han info Primopredaja vozila. Foto: Han info

Fikret Ajnibal, direktor "Teklasa", podsetio je da ova turska kompanija u Vladičinom Hanu ima više od 500 zaposlenih.

- Planirana izgradnja treće proizvodne hale je u toku i biće osposeblja za rad u julu ove godine.

To će povećati našu proizvodnju u Srbiji što bi značilo više novih investicija, više projekata i naravno, najbitnije povećanje broja zaposlenih u ovom regionu.

Poznato je da kompanija "Teklas" veoma ceni i poštuje svoje zaposlene te stoga je top menadžment kompanije uveo niz sistema za stimulaciju svojih zaposlenih.

Jedan od njih jeste i trinaesta plata koja je planirana za jun 2018. godine
-  najvio je Ajnibal.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović, naglasio je da će ovo vozilo biti od velikog značaja za sve građane opštine kojima je potrebna pomoć.

- Vozilo će se koristiti u zimskim i u letnjim uslovima, kako za prevoz lekova i hrane do udaljenih domaćinstava u brdsko planinskim selima, naročito u zimskim mesecima.

Terensko vozilo će biti na raspolaganju i ostalim javnim institucijama, a po potrebi će biti angažovano i u susednim opštinama kojima ovaj četvorotočkaš bude bio neophodan
- poručio je Mladenović.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: