TEŠKA SAOBRAĆAJKA kod Bujanovca

Lokalne vesti - Četvrtak 29.10.2015 - 09:32

Vranje - Jedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu uveče dogodila na magistralnom putu Bujanovac - Preševo.

Sa lica mesta FOTO ALO/R. Irić Sa lica mesta FOTO ALO/R. Irić

Nesreća se dogodila oko 23 sata kod sela Levosoja, oko četiri kilometra daleko od Bujanovca.  
 
Nastradao je vozač „golfa“, taksista iz sela Aliđerce kod Preševa, koji još nije identifikovan, a povređeni vozač „pežoa“, grčki državljanin, koji je prebačen na Prijemno trijažno odeljenje vranjske bolnice.  
 
Prema još nepotvrđenim informacijama uzroci ove teške nezgode su gusta magla na delu magistralnog puta kod Bujanovca i neprilagođena brzina uslovima puta kojom se kretao taksista.
 
Prvi, nepotvrđeni nalazi istrage, koju vrše pripadnici Policijske uprave iz Vranja, kažu da je taksista, koji se kretao prema Preševu, zbog nepropisnog preticanja, izgubio kontrolu nad vozilom, najpre snažno udario autobus novopazarskih registarskih oznaka, a potom i „pežo“ grčkih registarskih oznaka.
 
Zbog ovog udesa saobraćaj na magistralnom putu između Bujanovca i Preševa bio je u prekidu nekoliko sati i odvijao se alternativnim pravcem.
 

OK RADIO, ALO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: