Težak udes kod Vranja (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 26.06.2014 - 16:57

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u četvrtak u selu Korbevac, nadomak Vranja u kojoj su teže povređena dvojica muškaraca, a jedan lakše.

udes na raskrsnici u Korbevcu udes na raskrsnici u Korbevcu

Do nezgode je došlo oko 15 sati na raskrsnici tri sela, Korbevca, Sebevranja i Panevlja, kada su se sudarila dva teretna kamiona.

Uzrok je najverovatnije neprilagođena brzina, jer se jedan kamion iz pravca Sebevranja zabio u drugi teretnjak koji je iz pravca Korbevca išao prema selu Panevlje.

Očevici kažu da su se čule samo kočnice, a onda i jak prasak.

– Ja sam bio u obližnjoj prodavnici. Video sam da je kamion iz pravca Sebevranja pod većom brzinom uleteo u raskrsnicu. Nije mogao da ukoči, pa je udario u drugi kamion koji se kretao ka Panevlju.

Čuo se jak prasak, a onda i kuknjava ljudi koji su bili u kamionu. Jednog od njih su odvezli privatnim automobilom u bolnicu jer je imao samo ogrebotine, dok su ostala dvojica teže povređena, ali nismo mogli da ih izvučemo – kaže Staniša Nikolić.

Vozača kamiona koji je udario u drugi nisu mogli da izvuku lekari hitne pomoći, pa su vatrogasno-spasilačke ekipe morale da seku kabinu.

Sumnja se da je zadobio teške prelome nogu, ali je nakon prve pomoći na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice upućen na dalju dijagnostiku.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je policija izašla na lice mesta, ali da indentitet povređenih neće biti poznat, dok se uviđaj od strane Tužilaštva ne završi.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

                        

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: