TOMIĆ: I dalje gradim na jugu Srbije

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.05.2015 - 08:15

Dragan Tomić, doskorašnji čelnik SIMPA iz Vranja, koji je vodio punih 50 godina, u intervjuu za Blic rekao je da ne odustaje od biznisa ni razvoja juga Srbije, bez obzira što ga država više nije želela na čelu Kompanije.

Dragomir Tomić ne odustaje od vizije razvoja FOTO A: Stojković Dragomir Tomić ne odustaje od vizije razvoja FOTO A: Stojković

Dva meseca po odlasku sa čela „Simpa“, piše Blic, Tomić već pokreće privatni posao. Nova firma baviće se dizajniranjem i opremanjem enterijera, konsultantskim uslugama, privlačenjem investicija...

Tomić je rekao da je SIMPO, pred kraj njegove vladavine, imao dve koncepcije, njegovu, koja je podrazumevala da nema viška radnika, nego manjka poslova, dok je aktuelni Disićev koncept podrazumevao i smanjivanje broja radnika i obima poslovanja.

- Nisam realizovao sve programe koje imam u svojoj viziji. Želja mi je da i oni postanu stvarnost i deo „Industrijske doline“, koju gradim na potezu od makedonske granice do Grdeličke klisure.

Želja mi je da okupim mlade profesionalace iz oblasti proizvodnje nameštaja, dizajna i enterijera.

Pokušaću da sebe i te mlade ljude angažujem na poslovima iz oblasti drvne industrije, kao i na ostalim delatnostima koje sam razvijao - voda, tekstil, konditorski proizvodi, kućna hemija... - rekao je Tomić za Blic.  
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: