TONČEV: Za kakvu Srbiju se zalaže Vučić?

Lokalne vesti - Utorak 22.03.2016 - 16:17

Rat saopštenjima posle nedavne posete potpredsednice SNS-a Vranju i Surdulici ne jenjava.

Klinč: Vučić i Tončev FOTO OK Radio Klinč: Vučić i Tončev FOTO OK Radio

U najnovijem saopštenju OO SPS-a Surdulica, koji potpisuje Novica Tončev, najpre se citira deo iz televizijskog gostovanja odlazećeg premijera Srbije Aleksandra Vučića.

- Ej, Novica Tončev govori o obrazovanju Zorane Mihajlović i vi stanete, pogledate u nebo i pitate se da li je moguće da ovo slušate?

Da li je moguće da Vam to govore ljudi koje znate sa fakulteta, koji znaju da ste bili deset puta uspešniji od njih? I ne vredi, nastaviće tu priču
- citira se Vučić u saopštenju.
    
Kao odgovor, Tončev iznosi tvrdnju da je diplomirao na državnom Građevinskom fakultetu u Nišu sa ocenom 10 i položio za sada sve ispite na doktorskim studijama.

- Spreman sam da se način mog studiranja proveri na poligrafu i da svoje teorijsko i praktično znanje iz oblasti građevine javno uporedim sa znanjem ministarke Zorane Mihajlović.

Ali u saopštenju koje je 18. marta izdao OO SPS Surdulica ni jednim jedinim slovom nije osporeno obrazovanje ministarke i potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović.

Gospođi Mihajlović smo predsednica opštine - doktorka Aleksandra Popović i ja kao inženjer građevine i predsednik skupštine Surdulice uputili javno izvinjenje zato što vodimo opštinu Surdulica bez sega-mega diploma.

Istakli smo da bi sa takvim diplomama možda bili uspešniji i imali bolje rezultate pošto ministarka tvrdi da u Surdulici ništa ne valja
- kaže se u saopštenju SPS-a Surdulica.

U dokumentu se podseća da su surdulički socijalisti samo jasno naglasili obrazovanje „konobara sa sega-mega diplomom Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede“, koji je inače bio domaćin ministarki Mihajlović.

- Verujemo da su premijera pogrešno informisali da je tema obrazovanje gospođe Mihajlović, umesto da mu kažu da je tema Boske, koji je za pet dana položio 10 ispita i tako preko noći postao diplomirani ekonomista i kamen temeljac SNS-a u Surdulici.

Ali nismo sigurni da će izjave premijera mnogo pomoći Bosketu 24. aprila da donese pobedu naprednjacima u Surdulici.

Vreme je da Dragan Stevanović prestane više da se krije iza leđa premijera Vučića i da objasni mladima u Pčinjskom okrugu zašto najbolji studenti i diplomci prazne pepeljare u kafićima, a jedan konobar se četiri godine baškari u fotelji državnog sekretara?

Koliko danas fakultetski obrazovanih građana stane pa pogleda u nebo i zapita se kako je moguće da rade za platu od 20.000 dinara, a Boske svakog meseca zaradi 185.000 dinara?
- pitaju se surdulički socijalisti.

Na kraju saopštenja se iznosi vera SPS-a da „se ni premijer Vučić ne bori za takvu Srbiju, da ne podržava kupovinu sega-mega diploma i da Boske nije najbolje u Surdulici što naprednjaci imaju.

- Zna premijer da ovde tradicionalno socijalisti osvajaju preko 50 odsto glasova iako je godinu dana cela državna mašinerija od Distribucije, Elektrane, tužilaštva i policije upregnuta protiv nas i svakodnevno nas terorišu.

Opet pobeđujemo jer znaju građani ko je od Surdulice napravio evropsku metropolu
- kaže se u saopštenju surduličkog SPS-a koje potpisuje Novica Tončev.


 

  • Celo saopštenje surduličkog SPS-a.doc
  • OK RADIO

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: