TRAJKOVIĆ: Ispravno sam parkiran, za primer

Lokalne vesti - Četvrtak 02.04.2015 - 12:05

Zamenik direktora Direkcije za izgradnju u Vranju Aleksandar Trajković tvrdi da je vozilo koje je on ostavio za reklamu na parkingu u glavnoj ulici, ustvari jedino ispravno parkirano.

Evo kako treba parkirati: zamenikov Evo kako treba parkirati: zamenikov

Nakon pisanja OK Radija o „pežou 206“ koji, prema tvrdnjama čitalaca, nekoliko dana stoji „poprečno parkiran“ ispred kafea „No comment“ bez plaćenog parkinga, ponovo se javio zamenik direktora, saopštivši da je u četvrtak za taj automobil platio mesečnu kartu.

Naravno, previdevši činjenicu da se prema parkingu do sada ponašao kao prema privatnoj svojini, koju je tek na preporuku čitalaca OK Radija razumeo kao javno dobro čije korišćenje mora i da se plaća.

– Ja kao čovek koji je direktno nadležan za Parking servis Direkcije se trudim da dajem primer ostalima, a onda ispada da ja radim nepravilno.

Prvo, uplatio sam sada mesečnu kartu za taj „pežo“ koji pritom nije moj, već automobil mog brata. Vozilo je na prodaju i zato je tu, jer je to najprometniji deo grada.

Dakle, sada će „pežo“ na tom mestu  da bude narednih mesec dana.

Drugo, nikada, ali nikada ja nisam vozio službenu „daciu“, već koristim moje vozilo marke „jugo“ na kome stoji oznaka mog restorana – kaže Trajković.

On dodaje da je „pežo“ u centru grada sada jedino ispravno parkirano vozilo u odnosu na ostale koji su ostavljeni poprečno.

– Automobil koji je ispred „No commenta“ je jedini automobil pravilno parkiran. Dakle, u odnosu na znak i obeležena mesta, ostali automobili bi trebalo da budu parkirani kao ovaj „pežo“, a ne kao što to sada rade vranjski vozači.

Parkiranje u glavnoj ulici treba da bude uzdužno, a ovde je reč samo o navikama – kaže Trajković.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: