Treći salon SIMPA u Skoplju

Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2017 - 10:49

Kompanija „Simpo“ iz Vranja otvorila je u sredu u Skoplju još jedan prodajni salon nameštaja, treći u ovom gradu.

Tradicija duga više od 40 godina. Foto: Simpo promo Tradicija duga više od 40 godina. Foto: Simpo promo

Novootvoreni prodajni salon nameštaja 12. je u Makedoniji i 48. u maloprodajnoj  „Simpovoj“ mreži.

Na prostoru od 360 kvadratnih metara novootvorenog salona izloženi su najnoviji i najmoderniji modeli „Simpovog“ nameštaja koji su dostupni u prodajnim objektima u Srbiji, ali i salonima poslovnih partnera u Evropi.

Pozdravljajući prisutne Slađan Disić, generalni direktor „Simpa“, istakao je da ova kompanija danas sa svojim proizvodnim, kadrovskim i ostalim potencijalima, predstavlja jedan od vodećih proizvođača i distributera nameštaja na prostoru jugoistočne Evrope.

Naši proizvodi su usklađeni sa zahtevima kupaca u pogledu kvaliteta, dizajna, udobnosti i funkcionalnosti.

Rukovodeći se evropskim i svetskim kriterijumima, „Simpo“ svoju poslovnu politiku usklađuje sa zahtevima kupaca, vodeći pritom uvek računa i o zadovoljstvu zaposlenih.

Nakon raspada Jugoslavije „Simpo“ je, za razliku od nekih drugih republika, u Makedoniji sačuvao objekte i ostalu imovinu zahvaljujući dobrim odnosima dva naroda i dve države.

To je razlog da i danas ovo tržište ima značajno i vrlo visoko mesto u poslovnoj politici „Simpa“, a na zadovoljstvo mnogobrojnih kupaca
- naveo je Disić.

„Simpo“ je na tržištu Makedonije prisutan od juna 1976. godine, kada je otvoren prvi maloprodajni objekat u Ohridu, a zatim i u drugim većim gradovima Makedonije.

Otvarajući objekat Ivica Konevski, gradonačelnik skopske opštine Aerodrom, izrazio je zadovoljstvo što je on upravo na teritoriji opštine na čijem je čelu, poželevši uspeh u daljem radu kompanije i izrazio nadu da će ovaj salon doprineti ukupnim dobrim rezultatima „Simpa“.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: