TRIČKOVIĆ ponovo na čelu SKUPŠTINE

Lokalne vesti - Sreda 01.06.2016 - 13:03

Dejan Tričković, nekadašnji predsednik Skupštine Vranja, kandidovan je od strane SNS-a za ponovni izbor na tu funkciju.

Tričković FOTO OK Radio Tričković FOTO OK Radio

On će na ovu funkciju biti izabran na konstitutivnoj sednici novog saziva lokalnog parlamenta, koja je zakazana za 15. jun.

Tričković je nakon izbora 2012. godine, kao tadašnji predsednik GrO SNS-a u Vranju, izabran za predsednika vranjske Skupštine.

Podneo je ostavku na ovu funkciju nakon izlaska naprednjaka  iz vlasti koju su vršili sa SPS-om, u novembru 2013. godine.

Prema navodima iz GrO SNS-a, kandidat za njegovog zamenika je Gradimir Jovanović, predsednik PUPS-a, partije koja je u koaliciji sa naprednjacima išla na istoj listi na izborima.

Naprednjaci su još u toku kampanje za gradonačelnika kandidovali Slobodana Milenkovića, i to je od završetka izbora, što se kadrovisanja tiče, bila jedina izvesna funkcija.

Prema informacijama iz SNS-a, kandidat za zamenika gradonačelnika za sada nije poznat, jer još uvek nije postignut koalicioni dogovor ključan za nečije imenovanje za ovu funkciju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: