Tuča koje nije ni bilo

Lokalne vesti - Četvrtak 13.03.2014 - 14:46

Vranje - Zbog informacije koju su objavili televizija „Pink“ i dnevni listovi „Kurir“, „Telegraf“ i „Alo“, a po kojoj je predsednik Surdulice Novica Tončev pretukao predsednika mesnog odbora SNS u Jelašnici Slađana Stojkovića, advokatski tim Tončeva podneće tužbu za klevetu protiv svih ovih medija.

Tončev Tončev

Prema Tončevljevim rečima, niko nikog nije tukao i udarao na konvenciji SPS-a u Jelašnici, već je naprednjak Stojković ometao njegov govor dobacivajući mu razne uvrede i psovke, nakon čega je Stojkovića policija udaljila sa mesta dešavanja.

– Šef izbornog štaba SNS za Pčinjski region Dragan Stevanović napio je i našminkao čoveka, nakon čega ga je poslao na maskenbal, a on promašio pa došao na konvenciju SPS-a u Jelašnici.

Nije mi jasno na koji način je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić progutao tu izrežiranu priču od strane njegovih ljudi ovde na jugu Srbije.

Postoji snimak sa dešavanja, postoje izjave svedoka i policijski izveštaj, te s toga tražim da nadležne institucije detaljno ispitaju slučaj i objave pravu istinu – kaže Tončev i dodaje da mu je Stojković psovao „bugarsku majku“ i nazivao ga „lopovom“ sve vreme govora na konvenciji.

Kako kaže, Stojkovića je sa lica mesta udaljila policija i nikakvog daljeg sukoba nije bilo.

Sa druge strane, Stojković je izjavio kako ga je predsednik opštine Novica Tončev pretukao do te mere, da je na kraju završio u bolnici.

- Predsednik opštine Novica Tončev u Jelašnici, u romskom naselju, držao je govor pred više od stotinu ljudi, a trebalo je da u tom delu sela puste vodu.

Popeo sam se na deo zida koji je visok oko metar i u jednom trenutku sam povikao „Jedan aplauz za predsednika!“.

Tončev se skoro u istom trenutku popeo na zid do mene i udario me pesnicom po levom obrazu.

Malo mi se zavrtelo u glavi, ali nisam pao.


U sledećem trenutku za ruke me je uhvatio policajac u civilu koga poznajem – izjavio je Slađan Stojković i dodao da je posle toga otišao u Dom zdravlja, a potom u policiju da podnese prijavu.

OK Radio je imao uvid u snimak sa dešavanja u Jelašnici, na kome se jasno vidi da je Stojković sve vreme obraćanja u pozadini dobacivao pogrdne reči Tončevu.

Predsednik opštine je u jednom trenutku prekinuo govor, rekavši da će reč dati Stojkoviću da on kaže šta ima.

Tu je nastala opšta gužva, ali se nikakav udarac, a kamoli batine nisu videle, bar ne na snimku koji je načinila lokalna televizija.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: