U subotu izbori u vranjskom SNS-u

Lokalne vesti - Petak 24.07.2015 - 12:49

U Vranju će u subotu 25. jula biti održana druga Izborna Skupština SNS-a u Vranju.

Izbori posle tačno 4,5 godina: Logo SNS-a Izbori posle tačno 4,5 godina: Logo SNS-a

Skupština će početi u 19 sati u prisustvu 164 izabrana delegata, koji će birati novog predsednika Gradskog odbora SNS-a za Vranje.

Prema do sada dostupnim podacima, jedini kandidat za tu prestižnu funkciju je sadašnji ko-poverenik SNS-a i načelnik Okruga Slaviša Bulatović.

Pravo glasa imaju izabrani delegati Mesnih odbora stranke, koji su to pravo dobili na izborima u svojim odborima, a po funkciji i predsednici MO.

Za izbor novog predsednika potreban je kvorum i prosta  većina glasova prisutnih delegata.

Prva Izborna Skupština SNS-a u Vranju održana je 21. januara 2011. godine, a prvi predsednik odbora bio je dotadašnij poverenik Dejan Tričković.

Kako se stvari u SNS-u menjaju u pravu ukrupnjavanja pokazuje podatak da je pravo glasa na prvoj Skupštini imalo samo 78 naprednjaka, od kojih je 69 glasalo za Tričkovića.

Centrala stranke raspustila je odbor sa Tričkovićem na čelu u decembru 2013. godine, a imenovala novo Povereništvo sa Goranom Nikolićem i Slavišom Bulatovićem na čelu u januaru 2014. godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: