U toaletu voza švercovali duvan

Lokalne vesti - Četvrtak 19.02.2015 - 14:25

Vranje - Carinici su na železničkoj stanici Preševo, u noći između srede i četvrtka sprečili krijumčarenje blizu 30 kilograma rezanog duvana nepoznatog vlasnika.

pronadjeni duvan pronadjeni duvan

Kako je saopštila uprava carina, prekršaj je otkriven nešto posle ponoći, tokom detaljnog pregleda putničkog voza koji je saobraćao na redovnoj liniji Solun – Beograd.

Rezani duvan, spakovan u 20 kartonskih kutija i 12 najlonskih kesa, bio je skriven u toaletu vagona, u prostoru iza lavaboa.

Kako se do polaska voza sa stanice niko nije prijavio kao vlasnik pronađenog rezanog duvana, prekršajni postupak je pokrenut protiv N.N. lica, a nakon okončanja postupka duvan će najverovatnije biti uništen, jer je reč o akciznoj robi.

Takođe, početkom prošlog meseca u krovu voza na istoj liniji otkriveno je 98 kilograma rezanog duvana, takođe bez poznatog vlasnika.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: