UDES AUTOBUSA: Čekaju se rezultati VEŠTAČENJA

Lokalne vesti - Utorak 10.10.2017 - 11:18

Vranje - Istraga povodom sletanja sa autoputa kod Vladičinog Hana autobusa „Kavim - Jedinstva“, koji je prevozio pripadnike Vojske Srbije, još uvek traje.

Autobus nakon udesa. Foto: S.Tasić/OK Radio Autobus nakon udesa. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ni posle skoro osam meseci od saobraćajne nesreće u kojoj su trojica pripadnika vojske zadobila teške, a devetoro lakše telesne povrede, ne znaju se tačni uzroci nesreće.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu kažu da su urađena medicinska veštačenja, kao i da su za dalje postupanje potrebni i rezultati do kojih su došli veštaci saobraćajne struke.

Protiv D.R., vozača autobusa „Kavim Jedinstva“ iz Vranja, koji je vozeći pripadnike Vojske Srbije krajem februara sleteo sa autoputa kod Vladičinog Hana, podneta je krivična prijava za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, koja će se rešavati u redovnom postupku.

Prema navodima tužilaštva analize su pokazale da vozač nije imao alkohol u krvi.

Nakon rezultata veštačenja utvrdiće se da li postoji nečija krivica ili je u pitanju nesrećni slučaj.

Autobus „Kavim - Jedinstva“ iz Vranja, koji je prevozio vojsku iz Niša u Vranje, sleteo je 23. februara sa nadvožnjaka na autoputu Koridora 10 u Vladičinom Hanu.

U autobusu je bilo 28 putnika, od kojih su trojica zadobila teške, a devtoro njih lakše telesne povrede.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: