Ugovor za ZAVRŠETAK PIJACE u Oglednoj stanici

Lokalne vesti - Petak 01.09.2017 - 10:36

Grad Vranje doneo je odluku o dodeli ugovora za nastavak radova na novoj pijaci u naselju Ogledna stanica, vredan 2.138.840 dinara bez PDV-a.

Polaganje kamena temeljca aprila prošle godine FOTO: S. Tasić/OK Radio Polaganje kamena temeljca aprila prošle godine FOTO: S. Tasić/OK Radio

Kako je objavljeno na zvaničnom gradskom sajtu, gradska komisija je donela odluku da se ugovor za izvođenje radova potpiše sa preduzećem „Tempo“ iz Vranja.

Druga ponuda prispela je kao zajednička, od preduzeća „IG sistem“ iz Vranja i „Tončev gradnja“ i Surdulice.

OK Radio je pokušao da sazna kada se očekuje nastavak radova i šta će oni obuhvatiti, ali do informacija nismo mogli da dođemo, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Prema raspoloživim informacijama, do sada je na novoj pijaci završeno oko 70 odsto planiranih radova, a sa poslom se stalo u periodu oko prošlogodišnjih lokalnih izbora.

Prema navodima gradonačelnika Slobodana Milenkovića, dosadašnja dugovanja prema izvođaču radova, konzorcijumu koji čine upravo gubitnici na poslednjem tenderu, firme „IG sistem“ i „Tončev gradnja“, kompletno su izmirena.

Prema prethodnim najavama, preostalo je da se izvrši asfaltiranje, ograđivanje i postavljanje tezgi na novoj pijaci.

Radovi, vredni 19,5 miliona dinara započeti su aprila prošle godine, a trebalo je da sve bude gotovo za 60 dana.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: