Umetnost parkiranja: Traktor preko trotoara

Lokalne vesti - Nedelja 28.02.2016 - 11:45

U serijalu o bahatim vozačima u Vranju, OK Radio je objavljivao svakojake „umetnosti“ i umešnosti onih koji ostave vozilo i odu svojim poslom, ali akter ove priče je bez premca.

Pešaci se pitaju, kako preskočiti traktor? Pešaci se pitaju, kako preskočiti traktor?

Čitateljka portala OK Radija A.S. poslala je fotografiju koju je napravila u ulici Partizanski put.

Na njoj se jasno vidi kako je neko uparkirao traktor sa prikolicom zatvorivši ceo trotoar, kao da tobož pravi barikade na protestu, pa onemogućava prolazak policiji, šleperima ili tenkovima.

Ali ne, vlasnik ovog traktora, nije ostavio svoje prevozno sredstvo ovako parkirano zbog protesta, nego što je otišao da nešto završi.

Baja je blokirao trotoar, smetnuvši s uma da je u blizini škola i da tuda svakodnevno prolaze deca.

Da situacija bude još gora, svi pešaci koji su se namerili ovom ulicom, kako bi prošli traktorsku prepreku, moraju da izađu na kolovoz.

Ako se uzme u obzir i činjanica da je Partizansku put jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, onda se može razumeti pogubnost ovakvog parkiranja i bahaćenja.

Jedino što je neshvatljivo je šta radi vranjska policija, i zašto ne kažnjava ovakve prestupnike?

Ako i vi imate slične fotografije bahatosti u biloj kojoj oblasti života u Vranju i okolini, pošaljite ih na okradio92.8@fmail.com ili u poruci na FB stranici OK Radija.

Redakcija OK Radija će objaviti takve snimke, u nadi da će promeniti nešto u Vranju, na bolje, naravno.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: