Uskršnja čestitka SNS-a i poslanika Nikolića

Lokalne vesti - Nedelja 20.04.2014 - 00:51

Uskrs su građanima Vranja čestitali i vranjski SNS i narodni poslanik te stranke Dragan Nikolić.

Odbornička grupa SNS-a Odbornička grupa SNS-a

- Svima koji slave želimo da u miru, dobrom zdravlju i raspoloženju provedu Uskrs.

Da patnje, borbu i slabosti ostave za sobom i da radost obasja njihov dom. Da trud i strpljenje donesu sreću i da svaki vernik u sebi nađe Hristovu dobrotu.

Ovo praznovanje u čast Stvoritelja  obavezuje na poštovanje istine i pravde i  svih neprolaznih vrednosti koje treba da imaju primenu u ličnom i zajedničkom životu svih ljudi.
 
Neka nastupajući veliki hrišćanski praznik  bude potvrda svih večnih vrednosti i neka ih još dublje utemelji - kaže se u saopštenju SNS-a Vranje.

Uskršnje praznike Srpskoj pravoslavnoj crkvi,sveštenstvu i monaštvu Eparhije vranjske i svim pravoslavnim vernicima u Vranju i Pčinjskom okrugu čestitao je i narodni poslanik Dragan Nikolić.

- Poštujući  hrišćanske vrednosti sačuvaćemo svoje korene, identitet i tradiciju, a predanim  radom i međusobnim uvažavanjem  stvorićemo  ambijent za bolji život i sigurniju budućnost nas i  naše dece.

Učinimo svi zajedno da Srbija vaskrsne, uzdigne se, ojača i svrsta u društvo država kome je oduvek pripadala - kaže se u saopštenju poslanika Nikolića.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: