USPELA POLICIJSKA POTERA: Uhapšen Gruja

Lokalne vesti - Nedelja 17.05.2015 - 12:50

Saša Grujić iz Vranja uhapšen je u subotu popodne, nakon što je opljačkao menjačnicu „Auto plus“ kod gradske crkve.

Grujić je pljačkao menjačnice u sred bela dana foto A. Stojković Grujić je pljačkao menjačnice u sred bela dana foto A. Stojković

Prema rečima načelnika Policijske uprave Slađana Velinovića, Grujić će nakon policijskog zadržavanja od 48 sati biti predat nadležnom tužilaštvu u Vranju.

Inače, Saša Grujić Gruja nekoliko puta do sada je bio hapšen zbog teških krivičnih dela. Uglavnom je poznat policiji i pravosuđu po razbojništvima i trgovini narkoticima. Ukupno je robijao oko sedam godina.

- Među poslednjim krivičnim delima bilo je razbojništvo i krađa u računskom centru vranjske Elektrodistribucije, a otimao je novac i iz sportskih kladionica – kaže jedan od kriminalističkih inspektora koji je radio na slučajevima Grujića.

Zbog nedavnog razbojništva u menjačnici „SP 2“ u sred bela dana u centru Vranja, policija je podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog krivičnog dela iz člana 206 KZ.

Od tada do subote policija je intenzivno tragala za njim, a u subotu je isto krivično delo ponovio na isti način u menjačnici „Auto plus“.

Sa pištoljem i bez maske upao i od službenice zatražio sav novac iz kase. Kako su objasnili u policiji, po ovim krivičnim delima zaprećena mu je kazna zatvora do deset godina.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: