Vandali divljali na Gradskom stadionu

Lokalne vesti - Sreda 24.09.2014 - 11:50

Vranje – Nepoznati počinioci u utoraak na sredu noću vandalskim postupcima naneli su veliku štetu prostorijama FK Dinama na Gradskom stadionu u Šaprancu.

Poharane prostorije Dinama Poharane prostorije Dinama

Tom prilikom ukradene su torbe, jakne i druge opreme trenera i fudbalera, kao i hemijska sredstva koja ekonomi koriste za čišćenje.

Sonom kiselinom uništene su legitimacije, pasoši i lične karte fudbalera mlađih selekcija.

- Bila su obijena ulazna vrta, kao i prostorije ekonomata i kancelarija. Pustili su vodu iz sudopere da teči, pritom stavili peškir da ne otiče, pa se voda celu noć prelivala. U prostorijama je bila do kolena.

Potom su sonom kiselinom polili legitimacije, pasoše i lične karte fudbalera, a ovde su sve mlađe karegorije. Strašno, šteta velika, a postupak neobjašnjiv.

Ovo nisu ljudi niti lopovi, ovo su uradili bolesni umovi. Do sad su obijali narkomani prostorije, ali ovako nešto nikad se nije dogodilo – kaže za OK Radio Joca Ristić, koordinator mlađih selekcija u Dinamu.

Nepoznati vandali ukrali su torbe, šuškavce, jakne, uglavnom, ono što nose treneri. Da li je i druga oprema uzeta još nije utvrđeno.

- Nisu našli dresove i lopte, ako je to sreća u nesreći. To vešto sakrivam jer smo imali ranije loša iskustva sa lopovima-narkomanima.

Ali, ovo su vandali koji moraju da odgovaraju krivično. Obavestili smo čelne ljude kluba, očekujemo da policija odradi svoj deo posla – ističe Dragan Marinković Mance, ekonom kluba.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: