Vilbal na Vidovdan u Hanu

Lokalne vesti - Petak 27.06.2014 - 09:04

Vranje - Vidovdanski kup u VILBALU, novom srpskom timskom sportu, prvo je nezvanično takmičenje u ovom atraktivnom i dinamičnom sportu.

Ovako se igra Vilbal, sport sa sve više pristalica Ovako se igra Vilbal, sport sa sve više pristalica

Novi sport proizvod je domaće pameti, osmišljen je u Vladičinom Hanu  i igra se na praktično fudbalskim terenima, sa dodatkom novih, polukružnih golova.

Vilbalski kup organizuje Srpski Vilbalski Sportski Savez i Opština Vladičin Han a utakmice će se odigravati na stadionu F.K . Morava u SC "Kunjak".

Na turniru učestvuju tri ekipe, Južna pruga, Garnizon Vranje i Morava ih Hana.

Ekipa Rušče je na žalost otkazala učešće iz opravdanih razloga, tako da će se Morava sastati u finalu sa pobednikom iz duela između Južne pruge i Granizona Vranje, koji se igra u četvrtak u 18 časova.

Finalna utakmica će se održati u petak, na Vidovdan, u isto vreme.

Srpski Vilbalski Sportski Savez poziva sve ljubitelje sporta da dođu u Vladičin Han, upoznaju se sa pravilima  i uživaju u novom timskom sportu - proizvedenom u Srbiji.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: