Vranjanac na čelu niškog SNS-a

Lokalne vesti - Nedelja 26.04.2015 - 09:45

Doktor Milan Milča Stanojković, rodom iz Vranja, neuropsihijatar specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici kod Niša, upravljaće niškim odborom SNS-a do unutarstranačkih izbora.

Ko će sada u Nišu popiti pobednički šampanjac? foto Mondo.rs Ko će sada u Nišu popiti pobednički šampanjac? foto Mondo.rs

Kako prenosi Blic, rešenje o postavljenju Stanojkovića u Niš je doneo lično Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora te stranke.

Stanojković je rođeni Vranjanac, sin advokata Dragutina Gute Stanojkovića, iz generacije kojoj su pripadali i gradski većnik Perica Janković, predsednik NUNS-a Vukašin Obradović, jedan od vodećih beogradskih demokrata, doktor Vladan Šubarević i drugi.

Inače, Stanojković se posle odlaska na studije medicine u Niš nije ni vraćao u Vranje.

On će sada kao poverenik voditi SNS do stranačkih izbora, jer je vrh SNS-a odlučio je da raspusti Gradski odbor u Nišu zbog učestalih previranja i svađa.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: