VRANJE: Izbori u SDS-u

Lokalne vesti - Nedelja 05.04.2015 - 12:59

U Socijaldemokratskoj stranci u Vranju u nedelju su održani unutarstranački izbori.

Pravo glasa ima 420 članova stranke foto A. Stojković Pravo glasa ima 420 članova stranke foto A. Stojković

Neposrednim tajnim glasanjem, članovi su birali predsednika i članove Gradskog odbora SDS. Dosadašnji predsednik odbora, stomatolog Igor Andonov, jedini je kandidat za predsednika.

Prema njegovim rečima, ovo su prvi izbori za predsednika i članove Gradskog odbora Tadićeve stranke, ne samo u Vranju, već u mnogim gradovima u Srbiji.

– Pored Vranja, unutarstranački izbori organizovani su i u gradskoj opštini Vranjska Banja.

Socijademokratska stranka je jedina stranka koja bira svog predsednika, članove Skupštine, opštinskih i gradskih odbora neposrednim glasanjem.

Imaju pravo glasa svi članovi SDS sa uplaćenom članarinom – kaže Andonov.
 

On dodaje da će sledeće nedelje biti izabran i Izvršni odbor stranke u Vranju, nakon čega SDS kreće u kampanju koju su i druge partije započele.

– Mi smo jedina opozicija i na republičkom i na lokalnom nivou i kritikovaćemo sve ono što nije dobro, a pohvalićemo ono što je dobro.

Ono što je najbitnije, sve što je loše ponudićemo rešenje. Imamo ljude, imamo kvalitetne kadrove, a svi znamo da u državi i u gradu skoro ništa ne funkcioniše.

Stanje je na nivou bukvalne katastrofe i potrudićemo se da svojim rešenjima pomognemo građanima Vranja i Srbije – kaže Andonov.

Kandidat za predsednika GrO u Vranju je Igor Andonov, a za predsednika OO u Vranjskoj Banji doktor Slobodan Pejić.

Na listi je 18 kandidata za članove Gradskog odbora. To su profesor fizičkog Slaviša Anđelković, sociolog Milica Anđelković Jovanović, ekonomista Siniša Veljković, preduzetnik Branislav Dimić, profesor razredne nastave Marija Đorić, inženjer elektrotehnike Slobodan Ignjatović, transfuziolog Dušan Jovanović, pedijatar Desanka Milenković, biologičar Tatjana Milošević, inženjer elektrotehnike i telekomunikacija Goran Mitić, psiholog Vesna Petric, inženjer elektrotehnike Dejan Stamenković, pedagog Goran Stanojević, građevinski inženjer Milorad Stanojković, ekonomista Predrag Stanojković, menadžer Ivica Stojković, socijalni radnik Snežana Tasić, inženjer prehrambene tehnologije Dejan Trajković.

Pravo glasa imalo je 420 članova stranke.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković
 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: