VRANJE, MOJ GRAD: Dodeljene nagrade najboljima

Lokalne vesti - Nedelja 29.01.2017 - 10:36

U sali Doma Vojske a povodom Dana Grada dodeljene su nagrade za najbolje literarne radove na konkursu „Vranje, moj grad“.

Milenković na svećanoj dodeli nagrada FOTO vranje.org.rs Milenković na svećanoj dodeli nagrada FOTO vranje.org.rs

U kategoriji osnovaca prvo mesto zauzela je Milica Mišić, učenica 8. razreda OŠ,,1. maj" Vrtogoš, drugoplasirana je Anđela Đorđević, učenica 7. razreda OŠ,,Bora Stanković" Tibužde, dok je treće mesto osvojio Andrija Đorđević, učenik 5. razreda OŠ,,Vuk Karadžić" Vranje.

U kategoriji srednjih škola, prvo mesto osvojila je Branislava Stanković, učenica 1. razreda Ekonomske škole, druga je bila Jovana Ljubić, učenica 2. razreda Poljoprivredno-veterinarske škole ,,Stevan Sinđelić", dok je trećeplasirana Milica Petrušijević, učenica 2. razreda Medicinske škole ,,Dr Izabel Emsli Haton".

Nakon dodele nagrada, nastup su imali i polaznici Muzičke škole.

Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, većnica za kulturu Zorica Jović i direktorka Regionalnog centra za talente Danijela Stojmenović Trajković.

- Vranje je vrlo lepo mesto za život, grad koji ima bogatu tradiciju i kuturnu baštinu i zato želimo da podignemo svest mladih, da im damo motivaciju i volju da se nakon završenog školovanja vrate u svoj rodni grad - rekao je tom prilikom Milenković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: