VRANJE: Nagrade najboljim radnicima

Lokalne vesti - Četvrtak 29.01.2015 - 11:38

U okviru proslave Dana Grada Vranja proglašeni su najbolji uposlenici u protekloj godini u javnim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi.

Rukovodstvo Vranja sa najboljima Rukovodstvo Vranja sa najboljima

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić uručio je laueratima zahvalnice i po 15.000 dinara.

Najbolji u Gradskoj upravi  su Stojan Stamenković, magacioner, Marjan Đorđević, radnik fotokopirnice u Službi za opšte poslove, Radica Đoković, iz Skupštinske službe i Dobrica Maksić, higijeničarka.

Najbolji u javnim preduzećima i ustanovama su Dobrivoje Iliić, rukovodilac službe za veštačenje u Direkciji za izgradnju, ikola Jovanović, zadužen za informatičke poslove u Centru za socijalni rad, Vera Aleksić iz Turističke organizacije Vranje, Srboljub Nikolić, novinar  Radio- televizije Vranje, Milan Mitić, referent emisione tehnike RTV, Nebojša Dinić, vodoinstaler u Vodovodu i Slavko Petrović iz Novog doma.

 Nagrade su dobili i Biljana Dodić, bibliotekar u Američkom kutku Biblioteke „Bora Stanković“ , Slađana Ilić, kuvarica u Centru za razvoj lokalnih usluga, Gordana Nikolić, blagajnica u Predškolskoj ustanovi „Naše dete“, Predrag Stojković, radnik obezbeđenja u Istorijskom arhivu Vranje, Stanislav Dekić, radnik obezbeđenja u Sportskoj hali, Dejan  Stamenković, zaposlen na poslovima održavanja zelenila u Upravi Banje,  Dragan Mišić, zaposlen u mesnoj kancelariji Prvonek, Branislav Maksić, zaposlen kao vozač u Skijalištu „Besna Kobila“ i Jova Ristić, koordinator omladinske škole u Sportskom savezu.

U ime nagrađenih prisutima se obratio novinar Srboljub Nikolić, koji je rekao da su ove nagrade podstrek za dalji rad.

Najbolji u javnom sektoru birani su na predlog svojih direktora,  a o najboljima u Gradskoj upravi odlučivala je komisija. Kriterijumi za izbor bili su rezultati rada u prethodnoj godini, predanost i požrtvovanost na poslu.

     

 

 

 

 

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: