Vranje - otvoreno srce

Lokalne vesti - Petak 30.01.2015 - 09:01

Vranje je u okviru proslave dana Grada organizovalo akciju “Grad otvorenog srca”.

Konačno radost u skupštini Vranja Konačno radost u skupštini Vranja

Ove godine gosti gradske uprave bili su deca iz Predškolske ustanove „Naše dete“, učenici  vranjskih osnovnih i srednjih škola, članovi Omladinskog saveza i volonteri Kancelarije za mlade.

U ime rukovodstva grada gostima se obratio gradonačelnik Zoran Antić, koji je govorio o radu gradskih službi, ali i o najvažnijim temama iz oblasti omladinske politike.

Deca su rukovodstvu Grada uručili prigodne poklone, pisma sa željama najmlađih, a na nekoliko minuta, Vranje je dobilo i nove gradonačelnike, jer su mesto predsedavajućeg preuzeli Veljko Džalić i Luka Božilović iz vrtića „Dečja radost“.
 

U dinamičnoj atmosferi, ređala su se brojna pitanja i zahtevi gostiju, od izgradnje akva parka, zoo vrta i zatvorenog bazena do renoviranja starih i oronulih igrališta na teritoriji Grada.

U programu je nastupio i Emin Demirović koji je otpevao himnu „Bože pravde“ i izveo gitarske verzije pesama „Dodirni me“ i „Pravoslavlje“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: