VRANJE: Svi članovi LDP-a napustili stranku

Lokalne vesti - Petak 29.01.2016 - 14:30

Gradski odbor Liberalno demokratske partije Vranje kolektivno je u petak istupio iz članstva u toj stranci.

Poslednji doček lidera: Ekipa LDP-a u prvom redu  FOTO Twitter Poslednji doček lidera: Ekipa LDP-a u prvom redu FOTO Twitter

Reč je o jednoglasnoj odluci odbora, kaže se u saopštenju, bez naznaka da li će odbor pristupiti nekoj drugoj političkoj opciji.

- Potez koji danas povlačimo dugujemo jedni drugima, kao i svim onim divnim ljudima, koji su u proteklih deset godina na bilo koji način svoje znanje, ljubav i posvećenost ulagali u svaki momenat postojanja ovog odbora - kaže se u saopštenju GrO LDP-a Vranje.

Dosadašnji vranjski liberali napominju da su se na ovaj potez odlučili zbog „slepog insistiranja centrale na neprirodnoj koaliciji sa SDS-om i po svaku cenu preslikavanjem te koalicije u svim gradovima, za koju nisu dobili podršku nijednog odbora u Srbiji“.

- Ostajemo ponosni na svaki trenutak proveden u LDP-u, ne želeci da više učestvujemo u obesmišljavanju i rušenju jedne sjajne ideje - kaže se na kraju saopštenja.

Inače, LDP je na lokalnim izborima u Vranju 2012. godine bio na zajedničkoj listi sa DS-om i u lokanom parlamentu ima dva odbornika, kao i jednog većnika u Gradskom veću.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: