Vranje traži glavnog urbanistu

Lokalne vesti - Utorak 22.09.2015 - 12:58

Skupština grada Vranja oglasila je javni konkurs za imenovanje glavnog urbaniste Grada Vranja.

Mogu da se prijave svi koji ispunjavaju uslove. Foto: OK Radio Mogu da se prijave svi koji ispunjavaju uslove. Foto: OK Radio

Pravo prijavljivanja na javni konkurs ima svako zainteresovano lice koje pored opštih uslova propisanih Zakonom o radnim odnosima u državnim organima ispunjava i posebne uslove propisane Zakonom o planiranju i izgradnji i Odlukom o glavnom urbanisti grada Vranja.

A to su stečeno visoko obrazovanje na akademskim studijama drugog stepena  (diplomske akademske studije- master, specijalističke akademske studije, specijaliurbanistastičke strukovne studije), odnosno osnovne akademske studije u trajanju od najmanje pet godina u oblasti arhitekture i odgovarajuću licencu izdatu u skladu sa zakonom i najmanje deset godina radnog iskustva u oblasti urbanističkog planiranja i arhitekture.

Mandat glavnog urbaniste Grada Vranja traje četiri godine. 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: