VRELA SREDA u Bosilegradu

Lokalne vesti - Sreda 03.02.2016 - 10:22

Policijska uprava Vranje obavestilla je javnost da će snimati i kontrolisati niz političkih skuova koji se u sredu održavaju u Bosilegradu.

Saa prethodnih protesta u Bosilegradu FOTO KIC Bosilegrad Saa prethodnih protesta u Bosilegradu FOTO KIC Bosilegrad

Kako je to već uobičajio dugogodišnji predsednik Bosilegrada Vlada Zaharijev, vanredna sednica SO Bosilegrad biće održana ispred zgrade SO, počev od osam ujutru, dok će oko devet početi ista sednica ali ispred benzinske pumpe „Nispetrol“, koja se inače nalazi u centru tamošnjih sukoba.

Pre odbornika, protest ispred  iste benzinske pumpe održaće i grupa građana, ali od osam časova.

U čitavu priču umešali su se i naprednjaci, pa će SNS od 10,00 časova održati skup u pokretu od sedišta stranke do benzinske pumpe i zgrade opštine Bosilegrad gde će održati miting.

Srpska radikalna stranka, sa početkom u devet sati održaće protesnu šetnju od sedišta stranke do zgrade Sudske jedinice Bosilegrad i benzinske pumpe „Nispetrol“.

Grupa građana iz Bosilegrada sa početkom u 09,30 časova održaće javni skup u pokretu od zgrade Sudske jedinice Bosilegrad do benzinske pumpe i zgrade opštine Bosilegrad.

Sve će skupove policija snimati i obezbeđivati. Prethodni put pri ovakvoj konstelaciji snaga Bosilegradom su patrolirale i jedinice Žandrmerije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: