Vreme je za bebe

Lokalne vesti - Sreda 10.12.2014 - 06:46

Gradonačelnik Zoran Antić i gradski većnik Aleksandar Stajić posetili su porodice Stoilković i Mitić, koje su uspešno prošle program vantelesne oplodnje, sredstvima koje je obezbedio Grad Vranje.

Gradonačelnik u poseti srećnim familijama Gradonačelnik u poseti srećnim familijama

Snežana i Goran Stoilković su prinovu čekali  23 godine i nakon procedure na klinici u Grčkoj, 29. avgusta na svet su došli Filip, Luka i Sava Stoilković.

Gradonačelnik Antić je rekao da nema veće sreće od dečjeg osmeha u jednom domu i istakao da će Grad nastaviti sa podrškom bračnim parovima bez dece.

Gradski većnik Aleksandar Stajić je dodao da su, samo u ovoj godini, tri para vantelesnom oplodnjom dobila petoro dece i svi oni su primili jednokratnu namensku pomoć u visini od 200.000 dinara.

Potom su predstavnici Grada obišli i Gorana i Marinu Mitić iz Soderca, roditelje male Martine, koja je rođena 3. marta ove godine, takođe nakon uspešne vantelesne oplodnje u Grčkoj.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: