VUČIĆ: Dolazim na jug Srbije

Lokalne vesti - Petak 03.07.2015 - 10:28

Vranje - Aleksandar Vučić najavio je u četvrtak da će najkasnije za dve nedelje sa predstavnicima Evropske unije posetiti Bujanovac i Preševo.

Prethodni susret premijera sa albanskim prvacima sa juga FOTO Vestionline Prethodni susret premijera sa albanskim prvacima sa juga FOTO Vestionline

Njegova namera je, kako je rekao, da vidi šta treba da preduzme kako bi se spustile tenzije u ovom delu zemlje.

- Zajedno sa predstavnicima EU ću posetiti Bujanovac i Preševo, ne samo zbog migranata, već i otvaranja škola i bolnica u te dve opštine.

Moramo da vidimo šta je to što zajednički možemo da uradimo kako bismo spustili tenzije između srpskog i albanskog naroda -  rekao je Vučić.

On je u Skupštini rekao i da je na sednici Vlade razgovarano šta treba da se uradi kako bi se žitelji Bujanovca i Preševa uverili u dobre namere države.

- U najkraćem roku ćemo preduzeti određene mere. Zadatke su dobili Stefanović, Verbić i neki drugi ministri - poručio je premijer.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: