VUČIĆ obećao pomoć JUMKU

Lokalne vesti - Nedelja 16.10.2016 - 12:27

Premijer Aleksandar Vučić obratio se u nedelju neplanirano okupljenim građanima Vranja u centru grada i obećao pomoć kompaniji „Jumko“.

Vučić u centru sa građanima Vranja FOTO vranje.org.rs Vučić u centru sa građanima Vranja FOTO vranje.org.rs

Nakon obilaska „Alfe“, premijer  Vučić se uputio u Gradsku upravu, gde je trebalo da iza zatvorenih vrata razgovara sa rukovodstvom grada.

 

Kako je ranije bilo najavljeno, Vučić je trebalo da prođe gradskim šetalištem, međutim, šetnja je u međuvremenu otkazana.

 

Kako se u gornjem delu šetališta okupio veliki broj građana, premijer je ipak odlučio da im se obrati.

 

Među okupljenima je bio veliki broj radnika „Jumka“ i premijeru su se požalili da ne primaju plate na vreme.

 

Vučić je radnicima obećao da će se o tome razgovarati u Nišu i tim povodom najavio formiranje zajedničke komisije.

 

Na žalbu jedne Vranjanke da ne može da dođe do gradonačelnika da mu izloži svoj problem, premijer je sarkastično odgovorio.

 

- Postali su važni ljudi pa ne mogu da prime građane – rekao je premijer i poručio joj da već ujutru ode kod gradonačelnika Slobodana Milekovića na sastanak.

 

Sa premijerom Vučićem su se susreli i članovi Udruženja osoba sa paraplegijom, koji su mu poklonili umetničku sliku u znak zahvalnosti što, kako su mu rekli, pomaže bolesnima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: