Vučić pisao Vranjancima

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.03.2014 - 12:01

Vranje - Da političke stranke u predizbornoj kampanji koriste sva sredstva kako bi pridobile glas građana svedoči i činjenica da su pored podele prehrambenih namirnica i čišćenja bunara počele da šalju i pisma na kućne adrese.

Potpis Potpis

Vranjanci su za vikend dobili pisma sa logoom Srpske napredne stranke i potpisom predsednika stranke Aleksandra Vučića u kome piše zbog čega na predstojećim izborima treba glasati baš za ovu stranku.

– Za moj tim i mene, prioritet za izgradnju budućnosti je ekonomija, stvaranje okruženja za investicije koje bi donele više radnih mesta.

To možemo postići sprovođenjem hrabrih reformi kao što je usvajanje Zakona o radu i Zakona o planiranju i izgradnji. Zatim, bržim približavanjem Evropskoj uniji i nastavkom borbe protiv kriminala i korupcije – piše u pismu.

U dopisu Vučić građanima obećava da neće odustati od reformi i da ta stranka nikome neće dozvoliti da uništi Srbiju.

– Kao što smo započeli borbu protiv korupcije, tako ćemo se boriti za smanjenje nezaposlenosti i stvaranje bolje privrede.

Mi ćemo se i dalje svom snagom boriti protiv korupcije, svom snagom boriti za radna mesta i svom snagom ići ka reformama – poručuje predsednik SNS u pismu poslatom svim građanima Srbije, pa i Vranjancima.

Podsetimo da su naprednjaci ulaz u Vranje izlepili plakatama duž cele Radničke ulice od isključenja sa autoputa do raskrsnice kod „Alfa plama“.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: