Vučić za vikend na jugu

Lokalne vesti - Sreda 12.10.2016 - 22:12

Vranje - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u nedelju 16. oktobra posetiće Vranjsku Banju, Vladičin Han i Surdulicu u okviru najavljene posete jugu Srbije.

Vučić već posetio Vladičin Han; FOTO: OK Radio Vučić već posetio Vladičin Han; FOTO: OK Radio

Ova informacija potvrđena je od Gorana Mladenovića, predsednika opštine Vladičin Han.

Prema tim navodima Vučić će nakon Vranjske Banje u 13 časova posetiti Han, obilaskom kompanije “Teklas”, koja trenutno upošljava 200 radnikačiji je jedan pogon premijer već posetio u aprilu ove godine.

Premijer Vučić će, izmđu ostalog, obići i drugu renoviranu halu u “Teklasu”, u kojoj bi uskoro trebalo da počne proces proizvodnje i upošljavanje novih radnika.
 
Nakon toga svečano će otvoriti novoizgrađenu fiskulturnu salu u O.Š “Sveti Sava” u ovom mestu.

Posle posete Hanu, premijer Vučić, odlazi u Surdulicu.


Predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović, u utorak nije imao nikakve podatke o eventualnoj poseti premijera Vranju, već samo informaciju da će Vučić posetiti Pčinjski okrug u okviru najavljenih poseta u  pet okruga na jugu Srbije, nakon sednice Vlade koja će u četvrtak biti održana u Nišu.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: