Vučković novi direktor proizvodnje u Jumku

Lokalne vesti - Petak 01.07.2016 - 11:25

Novi direktor proizvodnje „Jumka“ u Vranju biće Slađan Vučković, dosadašnji direktor fabrike u Vladičinom Hanu i donedavni zamenik predsednika tamošnje opštine.

Slađan Vučković, Foto: FB, privatna arhiva Slađan Vučković, Foto: FB, privatna arhiva

On će zameniti dosadašnjeg direktora proizvodnje Obrada Stamenkovića.

Glavni razlog imenovanja Vučkovića na ovo mesto u okviru reorganizacije menadžmenta kompanije su njegovi rezultati, kaže Branislav Popović, predsednik NO u „Jumku“.

Rukovodstvo kompanije više puta je u prethodnim godinama isticalo fabriku u Hanu kao primer dobrog poslovanja, a Vučkovića ka primer direktora koji ima odlične rezultate, dok je obavljao tu funkciju.

Vučković je do pre mesec dana bio jedan od vodećih ljudi u hanskom DS-u, a onda je sa još petoro odbornika ove partije prešao u SNS. Trenutno je na funkciji  člana Opštinskog Veća.

Sam Vučković nije želeo da govori mnogo o novoj funkciji, uz obrazloženjue da je to još uvek nezvanično.

Sa druge strane, Branislav Popović kaže da je od strane  generalnog direktora „Jumka“ Branislava Trajkovića obavešten da će formirati novi menadžment kompanije, koji će se razikovati od prethodnog, jer sad ima na raspolaganju lica koji imaju određene kvalitete i koji mogu odlično da obavljaju posao.

- Vučković je ranije bio politički angažovan, a u „Jumku“ mu je mirovalo radno mesto, generalni direktor je rekao da će ga rasporediti na mesto direktora proizvodnje kompletne kompanije jer je u ranijem periodu imao odlične rezultate u organizovanju proizvodnje u Vladičinom Hanu.

Da nije bio politički angažovan, sigurno bi na ovom mestu bio i ranije
- pojašnjava Popović.

Vučković je rođen 1967. godine u Vladičinom Hanu. Živi u selu Suva Morava.

Osnovnu i srednju školu završio je u Vladičinom Hanu. Višu tehničku školu završio je u Leskovcu 1990. godine.

Od 1997 godine u radnom odnosu u “Jumku”, radnoj jedinici za Belo Polje kao tehnolog, a od 1995 godine u radnoj jedinici Vladičin Han kao direktor i tehnolog.

Od marta 2011. godine radi na poslovima tehničkog direktora u HKPK “Jumko”. Oženjen  je i otac dvoje dece.

Što se ostalih promena u mendžmentu „Jumka“  tiče, umesto Obrada Stamenkovića  u IO će biti Slobodan Mitrović, direktor pravne službe.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: