Zaharijev budući ministar?

Lokalne vesti - Petak 11.04.2014 - 11:36

Vranje - Povodom priče da bi predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev mogao da postane ministar u budućoj Vladi, DSS-ovac kaže da će na sve načine pomagati svojoj opštini, ne isključujući mogućnost odlaska u Vladu Srbije.

Vladimir Zaharijev Vladimir Zaharijev

Kako je kazao, učestvovanje u Vladi ne znači i odlazak iz Bosilegrada, te da s toga ne razmišlja o selidbi u Beograd.

– Nisam razmišljao o tome da postanem ministar u budućoj republičkoj Vladi.

Neki mediji su moju izjavu da ću na sve načine pomoći opštini izvukli iz konteksta i napisali kako pretendujem na visoku državnu funkciju.

Na kraju, ne vidim tu ništa loše, jer meštanima Bosilegrada mora da se pomogne, a Beograd malo sluha ima za nas u ovom delu Srbije.

Za sada sigurno znam da niko u Bosilegradu neće da preleće iz partije u partiju, a nakon poslednjih izbora jasna je situacija kome naši ljudi veruju. I dalje ću biti njihov sluga – kaže Zaharijev.

Na pitanje da li bi, ukoliko bi dobio ponudu, napustio Bosilegrad i otišao u Beograd zarad obavljanja „visoke državne funkcije“, Zaharijev kaže da se o tome neće izjašnjavati.

– Ne bih da pričam o tome šta bi bilo kad bi bilo. Tu smo gde smo i svako treba da poštuje ostvarene rezultate sa poslednjih izbora.

Za sada mi ne pada na pamet nigde da idem, jer još mnoge stvari su ostale nezavršene koje ću morati da privedem kraju.

Ja volim svoj Bosilegrad– kaže Zaharijev. Ovaj istaknuti DSS-ovac je na funkciju predsednika opštine Bosilegrad biran čak 13 puta.

Na poslednjim parlamentarnim izborima DSS je u tom mestu osvojio 54,15 odsto glasova.

Od 31 biračkog mesta, Demokratska stranka Srbije je pobedila na 29, dok je SNS odneo pobedu samo na dva izborna mesta.

Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: