ZAMENICA KAO SUDBINA: Bojana, drugarica član

Lokalne vesti - Sreda 21.10.2015 - 08:43

Vranjanci polako, ali sigurno osvajaju Evropu, ako je verovati vestima koje zvanični portal Vranja prenosi iz Strazbura .

Bojana Veličkov visoko leti FOTO T. Stamenković Bojana Veličkov visoko leti FOTO T. Stamenković

Tamo je pri kraju 29. plenarno zasedanje Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope, u čijem radu učestvuje delegacija iz Srbije u kojoj je i gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Poznato je odranije da je on član Veća regiona, a sada je u tom veću dobio i pojačanje.

Kako prenosi zvanični portal Vranja, na početku zasedanja Veća regiona, Bojani Veličkov iz Vranja verifikovan je mandat za zamenika člana ovog tela u Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope.

Na ovom velikom skupu  biće reči o ljudskim pravima i izazovima migracija, diskriminaciji, socijalnoj inkluziji, dečjim pravima i borbi protiv povećanog siromaštva populacije ženskog pola.

Veličkov  je u politiku ušla kroz SNS, i bila zamenik gradonačelnika Antća ispred te partije od 2012. do kraja 2013. godine. U času kada se koalicija slamala, Bojana je sa još najmanje sedam odbornika SNS-a izašlla iz te partije i podržala Zorana Antića i SPS.
 
Do sada ona za takvu politiku nije dobila nikakvu nagradu, osim posla na određeno vreme u vranjskom “Komradu”.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: