ZATVARA se centar zbog DANA GRADA

Lokalne vesti - Sreda 31.01.2018 - 00:07

Centralno gradsko jezgro Vranja biće zatvoreno za saobraćaj u sredu, 31. januara zbog proslave Dana grada, saopštio je “Parking servis”.

Mole se građani da ne parkiraju i ne zaustavljaju vozila FOTO: OK Radio Mole se građani da ne parkiraju i ne zaustavljaju vozila FOTO: OK Radio

- Obaveštavamo građane grada Vranja da će dana 31. januara 2018. godine ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, Nemanjina i Cara Dušana biti zatvorene za saobraćaj u periodu od 08 do 11 časova zbog obeležavanja praznika “Dan grada Vranja“ i defilea vojske republike Srbije – stoji u obaveštenju “Parking servisa”.

Prema zvaničnom programu proslave Dana grada, predviđeno je da povorka pripadnika Vojske Srbije i vojnog orkestra krene u 9.45 časova iz kasarne „1.300 kaplara“ sve do spomenika oslobodiocima Vranja „Čika Mita“.

Tamo će, polaganjem cveća i venaca, biti odata počast srpskim ratnicima koji su učestvovali u operacijama za oslobođenje Vranja 1878. godine.

Nakon odavanja počasti kod spomenika „Čika Miti“, 4. brigada Vojske Srbije će organizovati svečanost povodom Dana brigade.

U svom saopštenju, “Parking servis” moli građane da u tom periodu ne parkiraju i ne zaustavljaju vozila u navedenim ulicama.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: