ZC: Čeda umesto Mladena

Lokalne vesti - Utorak 29.09.2015 - 00:02

Anesteziolog i pomoćnik direktora Zdravstvenog centra Vranje Čedomir Stanimirović preuzeo je rukovodeća ovlašćenja specijaliste ORL Mladena Kostića koji se početkom meseca samoinicijativno povukao sa funkcije zamenika direktora ustanove.

Stanimirović ponovo u vrhu FOTO OK Radio Stanimirović ponovo u vrhu FOTO OK Radio

Prema rešenju koje je doneo vršilac dužnosti direktora ZC Vladimir Stamenković, Stanimirović po funkciji ostaje pomoćnik, ali jedini među trojicom (tu su još Goran Stanković i Dobrivoje Stošić) koji u rukama ima ovlašćenja direktora ZC u Stamenkovićevom odustvu.
 
- Ovlašćen sam od strane generalnog direktora da ga zamenjujem kad nije tu, sa pravom potpisa dokumenata kako bi stvari nesmetano funkcionisale u takvim situacijama.

To je glavna stvar, a drugo je ono što sam radio i dosad kao pomoćnik - da učestvujem u organizaciji rada ZC Vranje.

Angažovaću se prema potrebi centra i po drugim pitanjima, u skladu sa dogovorom na kolegijumu - obrazlaže Stanimirović.

Ovaj specijalista dobio je nova ovlašćenja nakon odlaska sa funkcije Mladena Kostića koji je posle povlačenja za Portal OK radija izjavio da odlazi po svojoj volji, iz ličnih razloga i zbog toga što nije mogao „da promeni neke stvari u ZC svojim angažmanom“.

Doktor Čedomir Stanimirović počeo je da radi u ZC Vranje 1978. Specijalizaciju iz anesteziologije završio je 1981.

Od tada radi u Službi Anesteziologije gde je sedam, osam godina bio načelnik.

Generalni direktor ZC Vranje bio je od 2000. do 2004. godine, a pomoćnik je generalnog direktora ustanove poslednje dve godine.

Dejan Dimić     
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: