ZC: Ko je, ustvari, Mice Stanković?

Lokalne vesti - Utorak 14.10.2014 - 12:19

Povodom poziva Miroljuba Stankovića da svi članovi SNS-a napuste najviše funkcije u Zdravstvenom centru u Vranju oglasio se i menadžment te ustanove.

Deo saopštenja ZC Vranje Deo saopštenja ZC Vranje

U nepotpisanom saopštenju iz ZC-a, ocenjuje se da je ostavka Stankovića na mesto pomoćnika direktora ZC-a lični čin, a zatim se apostrofora njegova uloga u decenijskom urušavanju ZC-a, koje ovih dana dostiže kulminaciju.

- Stanković je deo raznih menadžmenta u kontinuitetu, godinama unazad, pa i menadžmenta Uroša Trajkovića, kada su i napravljeni dugovi ZC-a i primljen najveći deo neugovorenih radnika.

Stanković je postao pomoćnik ne tako što ga je imenovao sadašnji v.d. direktor Vladimir Stamenković u ime SNS-a, već šef URS-a Trajković, i to sa kvote SPS-a, a kao odbornika DSS-a! - navodi se u saopštenju ZC-a.

U ciničnom tonu saopštenja ZC-a ocenjuje se, imajući u vidu ovakvo stanje, da bi bilo logičnije da je Stanković ostavku podneo SPS-u, budući da u SNS-u nikada nije od članova izabran za predsednika Saveta za zdravstvo, ali da je zato predsednik takvog Saveta u Skupštini Vranja, i to kao odbornik DSS-a.

Za menadžment ZC-a, po saopštenju, nejasno je i zašto je Stanković, podnoseći ostavku, odmah tražio da bude imenovan na mesto šefa Odseka na u Službi za opštu hirurgiju vranjske Bolnice, kao i da li za ovaj zahtev znaju poverenici SNS-a u Vranju.

Saopštenje je potpisano sa Rukovodstvo ZC-a u Vranju, i ima pečat  te firme.

SSB

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: