1.000 obećanja i maketa

Nacionalne vesti - Utorak 24.02.2015 - 13:19

Demokratska stranka ocenila je da je Srbija za 1.000 dana vladavine Srpske napredne stranke dobila isto toliko obećanja i jednu maketu.

- Za 1.000 dana čuli smo 1.000 obmana i dobili jednu lepu maketu. Ukoliko se hitno ne pokrenu procedure za zaštitu države od šteta i transparentno ne prikažu sve preuzete obaveze i od Srbije će ostati samo maketa pustih obećanja u koje građani više ne veruju - istakla je DS.

U saopštenju DS je navela da je u utorak tačno 1.000 dana od kako je Tomislav Nikolić položio predsedničku zakletvu i SNS počela da vlada i da je svaki dan mandata obeležen nerealnim obećanjima koje plasiraju kao bi obmanjivali građane i opstali na vlasti.

- Zahvaljujući nestručnim i neodgovornim potezima režima, nastala šteta po imovinu Republike Srbije, BDP kao i životni standard poljoprivrednika i građana meri se stotinama miliona evra – navodi DS.

Kako je DS navela, od 30 investicija koje je premijer Aleksandar Vučić najavljivao ukupne vrednosti oko 10 milijardi, za tri godine "traljavo i polovično realizovane su samo tri", potpisano je preko 40 sporazuma, aneksa, predugovora, a stvarno uloženo vrlo malo.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: