Bračni par kod Kragujevca umro od trovanja

Nacionalne vesti - Utorak 31.03.2015 - 15:45

U selu Masloševo u porodičnoj kući pronađeni su bez znakova života supružnici starosti 72 i 64 godine, saopštila kragujevačka policija. Reč je o ljudima koji su 20 godina radili u Francuskoj, tamo zaradili penzije.

Foto: Mondo Foto: Mondo

Policija je u prisustvu doktora mrtvozornika obavila uviđaj koji je pokazao da je uzrok smrti bračnog para najverovatnije trovanje ugljen-monoksidom.

Par je živeo u zaseoku Staro selo kod groblja, a jutros ih je pronašla komšinica koja je došla po vodu u njihovo dvorište.

- Ona ih je pozvala po imenima i bilo joj je čudno što se ne javljaju. Veče pre ona je sedela s parom u njihovoj kući i znala je da moraju biti tamo. Kad je videla da se ne javljaju, uplašila se i obavestila komšije, pa je neko pozvao policiju.
Policajci su stigli oko 10 sati, obijena su vrata kuće i njih dvoje nađeni su u sobi bez znakova života. Muškarac je ležao na krevetu, a žena je nađena na podu. Mi samo pretpostavljamo da je verovatno bio zapušen odžak, pa su ostali bez kiseonika"”, rekla je komšinica para iz Masloševa - a prenosi "Telegraf".

Autor: mondo.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: