Dačić: Šarića nikad nisam video

Nacionalne vesti - Ponedeljak 10.03.2014 - 01:36

Predsednik SPS-a Ivica Dačić rekao je da se u svom životu nikada nije video sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem i da jedva čeka da ga uhapse kako bi se saznali njegovi kontakti.

Dačić: Nikad nisadm video Šarića Dačić: Nikad nisadm video Šarića
Upitan da li mu je afera "napakovana" u vreme kampanje, kako je rekao njegov koalicioni partner i lider JS Dragan marković Palma, Dačić je rekao da taj predmet datira još od 2008. godine.
 
"Pretpostavljam da hoćete da kažete da je to delo Vučića, on to nije napravio, taj predmet datira od Tadićeve vlasti".
 
On je gostujući u emisiji “Utisak nedelje” na televiziji B92 kazao da je šef njegovog kabineta Branko Lazarević bio u kontaktu sa advokatom Štrpcem, i sa Mišom Radulovićem, i da u tom slučaju nije reč o kontaktu sa Šarićem.
 
"Lazarević je mogao da bude saslušan pre četiri godine, ta se tema drži kao mač iznad moje glave, najsrećniji ću da budem kad Šarić bude uhapšen, pa će neki drugi da se zamisle... Šta je sa onima koji su kontaktirali sa Šarićem", kazao je Dačić.
 
On je rekao da jedva čeka kada će da uhapse Šarića, kako bi on ispričao o nekim drugim kontaktima.
 
"Ja u životu Šarića nisam video", rekao je Dačić.
 
On je rekao da je poznavao Mišu Radulovića, ali iz javnog života, dok je on bio predsednik Teniskog saveza, kao i da priroda tog kontakta nije bila kriminalna.
 
 
B92, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: