DS: Gojkovićka ojadila Novi Sad za 400 miliona

Nacionalne vesti - Sreda 02.04.2014 - 19:08

Novosadski odbor DS-a optužio je visoku funkcionerku SNS-a, Maju Gojković, da je kriva za sklapanje štetnog ugovora sa preduzećem ATP Vojvodina.

DS optužuje Gojkovićevu da je oštetila Novi Sad za 400 miliona dinara DS optužuje Gojkovićevu da je oštetila Novi Sad za 400 miliona dinara
DS ju je optužio da je kao gradonačelnica Novog Sada, kada je bila funkcioner SRS-a, od 2004. do 2008. godine, sklopila ugovor sa ATP Vojvodinom i time oštetila budžet tog grada za više od 400 miliona dinara.
 
"Njen stranački kolega i naslednik na mestu gradonačelnika Novog Sada, Miloš Vučević, poziva na lokalne izbore da bi zamaskirao činjenicu da je Novi Sad u kolapsu i da nisu u stanju da obezbede ni obroke za 15.000 mališana u predškolskoj ustanovi", naveo je DS.
 
Ta stranka je optužila Vučevića da kroz kritikovanje koalicionih partnera zapravo želi da prikrije sopstvenu nesposobnost i odgovornost za "katastrofalno stanje" u Novom Sadu.
 
"Kontinuirani izbori na svim nivoima su jedina ideja i program koje SNS nudi sve dok ima birača, jer im je to idealna prilika da rade ono što najbolje i umeju: da dele funkcije, pasoše, nabavke, mesta u ministarstvima i komunalnom sektoru", piše u saopštenju DS-a.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: