DSS isključio predsednicu iz stranke!

Nacionalne vesti - Petak 07.08.2015 - 19:58

Disciplinska komisija Demokratske stranke Srbije (DSS) isključila je iz članstva Sandu Rašković, saopštio je danas Opštinski odbor DSS Pailula

DSS: Čeka se rekcija predsednica FOTO logo stranke DSS: Čeka se rekcija predsednica FOTO logo stranke

Rašković Ivić koja je član opštinskog ogranka DSS Palilula, isključučena je iz stranke, između otalog, zbog delovanja suprotnog Programu DSS i političkim stavovima stranke, povrede Statuta i nanošenja štete partiji, navedeno je u odluci komisije.

Nakon što je na sastanku Opštinskog odbora Palillula DSS, 30. jula većinom glasova doneta odluka o pokretanju disciplinske mere, odluka je upućena Disciplinskoj komisiji.

Ta komisija je navode iz predloga Opštinskog odbora razmatrala na sednici 6. avgusta, a Opštinski odbor DSS Palilula postupio je po odluci komisije i izbrisao Sandu Rašković Ivić iz članstva DSS.

Opštinski odbor DSS-Palilula zatražio je od predsedništva DSS da sazove Skupštinu stranke na kojoj će biti izabran novi predsednik DSS.

Taj odbor očekuje da će za predsednika DSS-a biti izabrana ličnost koja će objediniti sranku i vratiti članove koji su napustili partiju posle izbora Raškovićeve, da bi se stekli uslovi da se stranka oporavi i vrati u srpski parlament.
 

BETA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: