Gole profesorke podučavaju engleski!

Zivot i stil - Petak 05.02.2016 - 09:21

Na portalu Desnudando las notisijas osvanuo promo video na kojem obnažene žene pokazuju kako će izgledati onlajn učenje jezika, čiji je cilj da se učenicima održi pažnja.

Ovako izgleda čas engleskog; Foto: printscreen Ovako izgleda čas engleskog; Foto: printscreen

Učenje nekog stranog jezika može da bude dug i mukotrpan posao, a kako bi ga olakšali, pa i ulepšali, u Venecueli su došli na ideju  da časove engleskog putem interneta drže potpuno gole profesorke.

Idejni tvorci projekta „Nejked lengvidž“, što u prevodu znači „ogoljeni jezik“, koji se emituje na specijalnom internet kanalu na španskom Desnudando las Notisijasu, kažu da im je cilj da atraktivnim modelima, profesorkama stranog jezika, privuku pažnju učenika.

- Jasno je da niko od zainteresovanih ljudi koji bi želeli da nauče engleski neće odoleti da gledaju u pravcu nastavnica - rekli su oni, navodeći da očekuju da će njihov novi internet kanal postići veliki uspeh.

Neobične metode u Venecueli podržao je i peruanski sajt Trome, koji je naveo da gole profesorke svakako pomeraju granice učenja jezika, što može da bude izuzetno efektno.

- Tradicionalan način učenja u mnogim slučajevima nije davao zadovoljavajuće rezultate - naveli su na sajtu.

Promo video koji je objavljen na sajtu Desnudando las Notisijas prikazuje jedan primer kako bi izgledao čas engleskog s atraktivnim damama, koje na sebi nemaju ni jedan jedini komad odeće.

Sve one izgledaju kao modeli, a njihovi učenici prikazani su tako da ne skidaju pogled s profesorki.

Sajt Desnudando las notisijas navodi da njihovi studenti nakon završenog kursa dobijaju sertifikat koji je cenjen u svetu.

Međutim, i pored toga, nije u potpunosti jasno da li je projekat „Nejked lengvidž“ samo jedan od načina da se zabavi javnost ili je zaista u pitanju način održavanja internet kursa engleskog jezika.

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: