Gradonačelnik svečano pustio u rad SEMAFOR

Nacionalne vesti - Petak 02.12.2016 - 16:53

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i predsednik Skupštine nenad Marković, pustili su u petak svečano u rad semafore na raskrsnici kod Glavčićevog mosta u Kraljevu.

Samo u Srbiji; FOTO: D. Ristić/OK Radio Samo u Srbiji; FOTO: D. Ristić/OK Radio

Aktivisti "Lokalnog fronta" izveli su performans noseći sa sobom produžni kabl, ako "ne daj Bože zatreba", aludirajući na prethodno puštanje u rad semafora kod Hale sportova, kada je kabl bio razvučen preko ulice da bi se u tom trenutku snimilo da semafori rade.

- Došli smo da čestitamo gradonačelniku i predsedniku gradske skupštine, treću investiciju u toku njihovog mandata.

Već su otvorili jedan semafor koji je radio na produžni kabl, potom preseljenu prodavnicu mobilnih telefona i evo sada konačno semafora sa posebnim značenjem.

Ovaj je uposlio nekoliko zelenih i nekoliko crvenih ljudi koji će raditi 24 sata po premijerovoj preporuci – kaže za"Blic" Predrag Voštinić iz "Lokalnog fronta".

Voštinić je objasnio da je semafor bio neophodan, ali je sramota svečano ga otvoriti.

- Ovo što smo uradili je još jedna "pohvala ludosti" kakvom ju je opisao Erazmo Roterdamski – rekao je Voštinić.

Gradonačelnik Predrag Terzić, na pitanje da li je bilo potrebno ovakvo svečano otvaranje rekao je da, čim je ovakva bila reakcija, znači da je bilo potrebno.

- Reč je o veoma značajnoj saobraćajnici koja povezuje dve bitne ulice, Skopljansku i Olge Milutinović, i stvarale su se velike gužve na ovoj raskrsnici.

Savet za bezbednost saobraćaja iz Kraljeva je sam finansirao postavljanje semafora.

A po reakciji odborničke grupe "Lokalni front", vidimo da su svi zadovoljni – rekao je Terzić.

Prema rečima, Nenada Markovića, predsednika Skupštine Kraljeva i člana Saveta za bezbednost saobraćaja, investicija je koštala 5,3 miliona dinara.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: